Mirësevini në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike!

HISTORIKU


VAZHDIMI I AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT DIMËROR 2020/21

Me kërksën e një grupi të caktuar të sudentëve, duke pasur parasyshë pengesat si rezultat i situatës pandemike, ju njoftoj se afati për regjistrim të semestrit dimëror RIHAPET nga data 25.11.202...

Më shumë

Afati i provimeve Nëntor 2020

Afati i provimeve Nëntor 2020 mbahet në datat 11.12.2020 provimet e semestrave tek dhe 18.12.2020 provimet e semestrave çift.
Të gjitha provimet fillojnë në ora 10:00.
...

Më shumë

RAPORT I PJESMARRJES SË PROFESORËVE TË FIM NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE

Në datat 19-20 Nëntor 2020 dy profesorët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, Prof. Dr. Ilir Doçi dhe Prof.asc. Shpetim Lajqi morën pjesë në Konferencën Ndërkombëtare Online: “ICEESEN 2020 ...

Më shumë

NJOFTIM - PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

NJOFTIM

PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

Datë: 25 nëntor 2020
Ora: 09:00 - 16:00
Në: ...

Më shumë

NJOFTIM PËR STUDENTËT E RINJ, RRETH QASJES NË SEMS DHE NË E-MAIL ADRESËN STUDENTORE

Të dashur studentë,

Universitetit i i Prishtinës ka përpiluar disa hapa udhëzuese së si të qaseni në SEMS dhe në e-mailin studentor. Për të i kryer këto procedura, ju lusim që të ndi...

Më shumë