Afati i provimeve Prill 2024

11 Prill 2024
SHARE

Afati i provimeve Prill 2024 mbahet me datat 29.04.2024 (e Hene) dhe 10.05.2024 (e Premte).

Të gjitha provimet fillojnë në ora 14:00.

Me 29.04. mbahen provimet e semestrave çift, ndërsa me 10.05 mbahen provimet e semestrave tek.

Paraqitja e provimeve nga studentët bëhet në datat 20.04.2024 - 26.04.2024.
Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.