Njoftim

02 Shkurt 2021
SHARE

Organizata studentore "Reforma" ka fituar një donacion prej gjashtë karrocave për persona me nevoja të veçanta.
Studentët e organizatës kanë shprehur vullnetin që përfituesit e tyre të jenë studentët e UP-së.
Nëse e jeni student i UP-së dhe keni nevojë për një karrocë për persona me nevoja të veçanta atëher shkruaj në email [email protected] deri më 04 Shkurt 2021.