Njoftimi dhe lista e kandidatëve për provim pranues për studentët e vitit të parë (Baçelor) - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

19 Korrik 2023
SHARE

Listat e kandidatëve sipas programit mund ti gjeni më poshtë:


Provimi pranues për studentët e vitit të parë (Baçelor), do të mbahet më datën 20.07.2023 prej orës 09:00.

Studentët duhet të paraqiten 30 minuta para fillimit të mbajtjes së provimit.

Provimi pranues do të mbahet nga lënda Matematikë.