Njoftim mortor

24 Maj 2023
SHARE

Të nderuar/a
 
Ju informoj se ka ndërruar jetë profesori Mendi Doko
 
 
Varrimi me 25.05.2023 ora 16:00 në varrezat e qytetit të Prishtinës
 
Mbledhje komemorative në nderim të jetës dhe veprës se profesorit Mendi Doko mbahet me 25.05.2023, Amfiteatri 414 në ora 13:00.
 
Ngushëllime familjes Doko
 
Lavdi jetës dhe veprës së profesorit Mendi Doko