Afati i provimeve - Prill 2022

15 Prill 2022
SHARE

Afati i provimeve Prill 2022 mbahet me datat 28.04.2022 (e enjte) dhe 06.05.2022 (e premte).

Të gjitha provimet fillojnë në ora 15:00.

Me 28.04. mbahen provimet e semestrave çift , ndërsa me 06.05. mbahen provimet e semestrave tek.

Shënim:

Matematika I, mbahet me 28.04.2022 ora 15

Mekanika Teknike I, mbahet me 06.05.2022 ora 15.
 

Paraqitja e provimeve nga studentët bëhet në datat 20.04.2022 - 26.04.2022.
Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.

Edhe për këtë afat vlejnë rregullat e kujdesit në situatë të pandemisë: