Afati i provimeve - Shtator 2021

22 Korrik 2021
SHARE

Afati i provimeve mbahet prej 1 Shtator deri 30 Shtator 2021.

Studentët paraqesin provimet n
ë mes të datave 23.08 - 30.08.2021.  
 
Orarin e provimeve e gjeni duke klikuar këtu. 
 
Studentët të përcjellin afatin e provimeve për ndonjë ndryshim eventual.
 
Edhe për këtë afat vlejnë rregullat e kujdesit në situatë të pandemisë: studentët dhe kujdestarët në provime duhet të jenë të furnizuar me maska dhe doreza.
Duhet respektuar distanca gjatë vendosjes në salla të provimeve sipas vendimeve të IKSHP.