Prezantimi i Webinarit për Universitetin e Omanit nga Prof.Ass.Dr. Afrim Gjelaj

11 Qershor 2021
SHARE

Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, Prof. Ass. Dr. Afrim Gjelaj me datë 03.05.2021, ora 12-14 (GMT/UTC +4), prezantoj online webinar-in “CNC machine tools and 3D printing” për Departamentin e Inxhinierisë, Universiteti i Teknologjisë dhe Shkencave të Aplikuara, Shinas, Oman.
Linku: https://www.shct.edu.om/news/ed/webinar-cnc-machine-tools-and-3d-printing 

 

 

 

Menaxhmenti i FIM-it, e përgëzon profesorin Afrim Gjelaj, duke i dëshiruar suksese tutje.