Oferte pune nga kompania Alumil Kosova Shpk

30 Gusht 2021
SHARE

Perfaqesuesi i Kompanise Alumil Kosova Shpk ka vizituar Fakultetin e Inxhinierise Mekanike dhe ka shprehur interesimin per te punesuar dy inxhinierë te Makinerise, qe jane duke percjellur Studimet Master ose i kane perfundu keto studime, te programeve Master PA+IIM ose Komunikacion Rrugor.
Kompania eshte me baze ne Bresje, Fushe Kosove.
 
Studentet e interesuar mund te kontaktojne ne nr. tel. 049-221-721, dhe ne email [email protected].
 
Profili i punesimit ka te beje me Logjistiken ne Prodhimtari. Specifikat tjera, kerkohet njohja e programit AutoCad dhe e Gjuhes Angleze.