Afati i provimeve Nëntor 2023

20 Nëntor 2023
SHARE

Afati i provimeve Nëntor 2023 mbahet në datat 04.12.2023 dhe 11.12.2023. Të gjitha provimet fillojnë në ora 10:00.
 
Më  04.12.2023  mbahen provimet e semestrave çift , ndërsa me
11.12.2023  mbahen provimet e semestrave  tek .

Paraqitja e provimeve bëhet në datat 27.11.2023 - 01.12.2023

Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.