Afati i provimeve Prill 2023

12 Prill 2023
SHARE

Afati i provimeve Prill 2023 mbahet me datat 28.04.2023 (e premte) dhe 05.05.2023 (e premte).

Të gjitha provimet fillojnë në ora 14:00.

Me 28.04. mbahen provimet e semestrave çift, ndërsa me 05.05 mbahen provimet e semestrave tek.

Paraqitja e provimeve nga studentët bëhet në datat 20.04.2023 - 26.04.2023.
Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.

Shënim:

Provimi nga Matematika I, mbahet me 28.04.2023 ora 14:00

Provimi nga Mekanika Teknike I, mbahet me 05.05.2023 ora 14:00.

Provimi nga Mekanika Teknike II, mbahet me 05.05.2023 ora 16:00.