Vazhdon regjistrimi i semestrit dimëror deri më 18.11.2022

08 Nëntor 2022
SHARE

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se regjistrimi i semestrit dimëror vazhdon deri më 18.11.2022 në orën 16:00.

Nga Rektorati.