Vazhdon afati për paraqitje të provimeve - Afati Prillit 2022

26 Prill 2022
SHARE

Pas problemeve teknike në SEMS dhe kërkesave nga studentët që skan mundur me paraqit provime, shtyhet paraqitja provimeve deri më 27 Prill 2022 në ora 16:00.

 

Nga Dekanati,