Rezultatet preliminare për konkursin e studimeve master - afati plotësues të vitit akademik 2021/2022 - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

26 Tetor 2021
SHARE

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet preliminare të provimit pranues master të afatit plotësues në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike sipas programeve, të mbajtur më 26.10.2021:

Programi Termoenergjetika dhe Energjia e Ripërtëritshme
Programi Komunikacion rrugor
Programi Mekatronikë


Vërejtje: Afati i ankesave është i përcaktuar sipas konkursit.