Njoftim për shtyrjen e provimeve për afatin e Shtatorit

12 Shtator 2021
SHARE

Të  nderuar studentë dhe profesorë

Bazuar në Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 01/35 datë 12.09.2021, për masat e reja anti-Covid 19, ju informojmë se mbajtja e provimeve shtyhet deri me datën 26.09.2021
Për detaje tjera ju informojmë me kohë.

Ruaje veten, kështu i ruan edhe familjarët tuaj dhe të tjerët, VAKSINOHU..

Menaxhmenti FIM,