Panairi Kombëtar i Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2022!

15 Nëntor 2022
SHARE

Panairi Kombëtar i Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2022!

 

🦸Fillo dhe bëhu gati për Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2022!

ℹ️Panairi Kombëtar po rikthehet me edicionin e tij të shtatë duke sjellë mundësi të shumta zhvillimi karriere të ofruara për studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës. Gjatë panairit, ju do të keni mundësi të eksploroni vendet e lira të punës dhe mundësi tjera që do të prezantohen prej rreth 200 kompanive dhe institucioneve pjesëmarrëse.

Bashkohuni me ne më: 🗓️30 Nëntor nga ora 09:00

📌 sallën 1 Tetori në Prishtinë

🤝Kjo është një organizim i përbashkët ndërmjet Qeverisë së Kosovës, Agjencisë së Punësimit në Republikën e Kosovës, Qeverisë Gjermane përmes GIZ-it, së bashku me Universiteti i PrishtinësQendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës dhe KDWV Kosovarisch-Deutsche Wirtschaftsvereinigung.

#unejamUP

#qzhk