📣 WEBINAR - “Cilësitë e një lideri të suksesshëm, në fusha si politika, shoqëria civile, media dhe biznesi“/ Datë: 17 Mars 2022, (e enjte) nga ora 13:00, në Google Meet

11 Mars 2022
SHARE

Të dashur studentë  dhe ju të diplomuar,

Më 17 Mars 2022 (e enjte) nga ora 13:00 – 14:00, Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ju fton të bëheni pjesë e webinarit: Cilësitë e një lideri të suksesshëm, në fusha si politika, shoqëria  civile, media dhe biznesi.

Takoni virtualisht Znj. Leonora Kryeziu – Drejtoresh Ekzekutive e  PIPS - Instituti për Studime Politike në Prishtinë dhe përfitoni nga këshillat që do ti ofrojë, në mënyrë që të fuqizoni shkathtësit në lidership. 

 

Webinari: Cilësitë e një lideri të suksesshëm, në fusha si politika, shoqëria  civile, media dhe biznesi, synon rrjetëzimin dhe  zhvillimin e shkathtësive të studentëve.

Përfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të aplikoni përmes linkut ndërlidhës:

https://docs.google.com/forms/d/13MVx3MngqDtmwux86Ev-aN0n4mJGXTGc2gLRLyKJGmg/edit?usp=sharing

 

Mos harroni të bashkoheni me ne në sesion virtual!

 

Klikoni në linkun ndërlidhës:

meet.google.com/bvu-bttq-dtz

 

Instaloni aplikacionin Google Meet në paisjen tuaj elektronike.

 

 RUAJE DATËN!