📣 WEBINAR “Njohja e gjuhëve të huaja, si mundësi fuqizimi në karrierë” / Datë: 16 Mars 2022, (e mërkurë) nga ora 10:00, në Google Meet

10 Mars 2022
SHARE

 📣 WEBINAR “Njohja e gjuhëve të huaja, si mundësi fuqizimi në karrierë” / Datë: 16 Mars 2022, (e mërkurë) nga ora 10:00, në Google Meet
 
Të dashur studentë  dhe ju të diplomuar,

Më 16 Mars 2022 (e merkurë) nga ora 10:00 – 11:00, Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ju fton të bëheni pjesë e webinarit: Njohja e gjuhëve të huaja, si mundësi  fuqizimi në karrierë.

Takoni virtualisht Znj. Jehona Xhaferi, koordinatore e Qendrës së Gjuhëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe përfitoni nga këshillat që do ti ofrojë, në mënyrë që të fuqizoni shkathtësit e komunikimit. 

Webinari: Njohja e gjuhëve të huaja, si mundësië fuqizimi në karrierë, synon rrjetëzimin dhe  zhvillimin e shkathtësive të studentëve.

Përfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të aplikoni përmes linkut ndërlidhës:

https://docs.google.com/forms/d/12ZHfnMARTkaG6cHZHjALI6fpbmO52lWrNzSEAcBvYKM/edit?usp=sharing

 

Mos harroni të bashkoheni me ne në sesion virtual!

 

Klikoni në linkun ndërlidhës:

meet.google.com/anu-vqpc-uzc

 

Instaloni aplikacionin Google Meet në paisjen tuaj elektronike.

 

 RUAJE DATËN!