NJOFTIM:PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2021

24 Nëntor 2021
SHARE

NJOFTIM

PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2021

🗓 Data: 25 nëntor 2021
⏰ Orari: 09:00 deri 16:00
📌 Vendi: Platformë virtuale /
🌐 virtual.kosovafair.com 

Ngjarja më e madhe kombëtare vjetore e ndërlidhjes me tregun e punës: "Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2021" sjell për ju edicionin e gjashtë, me mundësi të shumta punësimi e karriere.

Ruani datën 25 nëntor 2021 për Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës 📅✅  

REGJISTRIMI PËR VIZITORË TASHMË FILLUAR


Si ta vizitoni në Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës 2021
Për ta vizituar Panairin nga 💻 dhe 📲

💻 Nga PC - kliko direkt në virtual.kosovafair.com
📲 Nga telefoni mobil - shkarko Aplikacionin XHAFA EVENTS