Njoftim per mundesi aplikimi ne: Internship Programme of German Business 2022

15 Tetor 2021
SHARE

Të nderuar student

Përmes këtij njoftimi ju informojmë se është hapur mundësia për aplikim për punë praktike në Gjermani.

Gjenerata e ardhshme e kandidatëve që do të fitojnë bursën, do e fillojë praktikën më 1 Korrik 2022. Thirrja për aplikime vazhdon të jetë e hapur nga 1 Tetori 2021 deri më 16 Nëntor 2021. Studentët mund të informohen për benefitet që ka ky program dhe për procedurën e aplikimit në faqen e internetit: www.stipendienprogramm.org 

Gjithashtu do te mbahen edhe takime informuese online:

* 21, October, 14h

https://us06web.zoom.us/j/85910718398?pwd=bTVKMVdYMldJZ2UyclNuSnhXa1dvQT09
Meeting ID: 859 1071 8398
Passcode: 704098

* 28. October, 18h

https://us06web.zoom.us/j/89042993248?pwd=K2R0cys5ZnAyVW84Q1p3aFhoemFKdz09
Meeting ID: 890 4299 3248
Passcode: 703431