Njoftim nga lënda Gjuhë Angeleze I dhe Gjuhë Angeleze II

07 Maj 2024
SHARE

Njoftohen studentet qe provimet ne lendet Gjuhe angleze 1 dhe 2, te parapara te mbahen me date 10.05.2024, do te mbahen diten e hene, 13.05.2024, me fillim ne ora 14:00
 
Profesori lëndës,
Prof. As. Dr. Halil Asllani