NJOFTIM - Mosmbajtja e ligjëratave, ushtrimeve dhe aktiviteteve të tjera mësimore, ditën e mërkurë, më 3 prill 2024

02 Prill 2024
SHARE

Ju njoftojmë se për shkak të mbajtjes së zgjedhjeve studentore online (dita e votimit), me datë 3 prill 2024 (ditë e mërkurë)nuk do të mbahet procesi mësimor (ligjërata, ushtrime dhe aktivitete tjera).

Kjo është paraqitur si nevojë pas kërkesave të të gjitha organizatave studentore dhe me qëllim të krijimit të kushteve të barabarta për zhvillimin e zgjedhjeve studentore 2024 në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.