📣 NJOFTIM: Sesion informues nga KODE Labs / Datë: 16 Janar 2024 , e martë / Ora: 11:00 – 12:00

15 Janar 2024
SHARE

Të nderuar studentë dhe te diplomuar të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike,

Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me KODE Labs do të organizojnë një sesion informues me studentët dhe të diplomuarit e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që studentët dhe të diplomuarit e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, të përfitojnë më shumë njohuri rreth zgjidhjeve inovative të softuerit, ne fushën e ndërtesave të menqura, IoT dhe sistemeve tjera inteligjente për ndërtesa në gjithë botën.

Pikat e prezantimit:

1. KODE Labs - Informata rreth kompanise dhe platformes KODE OS

2. Programi i Praktikës në ekipin e Mission Control

3. Detyrat dhe përgjegjësitë gjatë praktikes

4. Benefitet e praktikes dhe si te aplikoni

 

Prezantues:

Znj. Urtina Gashi nga KODE Labs

Z. Eris Çunaku nga KODE Labs

 

Aktiviteti organizohet më:

Datë: 16 Janar 2024 , e martë

Ora: 11:00 – 12:00

Lokacioni: QZhK , kati i I – Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”, Prishtinë

Përshkrim i shkurtër i Programit të Punës Praktike KODE Labs

 

Ju mirëpresim!