Mundësi për praktikë profesionale nga SIGKOS

07 Qershor 2023
SHARE

Kompania e sigurimeve SIGKOS, ofrojnë 3 pozita për studentet e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, departamentet e Komunikacionit dhe DIA, të cilët i kanë përfunduar ligjëratat dhe dëshirojnë të fillojnë menjëherë punë praktike me mundësi vazhdimi të punës se rregullt.

Praktika ka të bëjë me fushën e vlerësimit te dëmeve (dëmtimin/vlerësimin e makinave nga aksidentet).

 

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV në e-mail: [email protected]