Ftesë për informim rreth “ Standardizimi, Sistemet e Menaxhimit të Sigurisë së Trafikut Rrugor bazuar në SK ISO 39001”

19 Prill 2023
SHARE

Të nderuar profesor dhe studentë,

 

Ju ftojmë që të jeni prezent për informimin tuaj rreth “ Standardizimi, Sistemet e Menaxhimit të Sigurisë së Trafikut Rrugor bazuar në SK ISO 39001” e cila do të mbahet nga Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS) në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) që do të jetë sipas informatave më poshtë:

 

Vendi: Amfiteatri 414, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

Data: 25.04.2023, e Martë

Koha: 10:00h