Njoftim për punësim nga Trepharm SHPK

16 Shtator 2022
SHARE

Fabrika vendore për prodhimin e produkteve farmaceutike " Trepharm SHPK" me lokacion ne Sllatine e madhe / Fushë Kosovë kërkon te punësojë:

 1 inxhinier te diplomuar të makinerisë si dhe

 1 teknik te inxhinierisë.

 

Për më shumë kliko KËTU.