Njoftimi dhe lista e aplikuesëve për provim pranues për studentët e vitit të parë (Baçelor) - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

20 Korrik 2022
SHARE

Listat e aplikuesëve sipas programit mund ti gjeni më poshtë:


Provimi pranues për studentët e vitit të parë (Baçelor), do të mbahet më datën 21.07.2022 prej orës 09:00.

Studentët duhet të paraqiten 30 minuta para fillmit të mbajtjes së provimit.

Provimi pranues do të mbahet nga lënda Matematikë.


Të gjithë kandidatët janë të obliguar që të respektojnë rekomandimet e IKSHP-së për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19