Ligjërat e hapur nga Smart Center: Bursat ndërkombëtare, letra motivuese, CV

30 Maj 2022
SHARE

Ju njoftojmë se më datë, 1 qershor, e mërkurë, nga ora 13:00, Smart Center do të mbajë ligjëratë të hapur FALAS për studentët e Universitetit të Prishtinës, Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike në Amfiteatri 414, ku do të njoftoheni për BURSA për studime jashtë vendit, dhe do të merrni këshilla të përgjithshme për Letrën Motivuese dhe CV.

Smart Center SHPK është qendër e akredituar e gjuhës angleze dhe gjermane për të gjitha nivelet. Si rredhojë, përgatijet të cilat zvillohen nga stafi ynë shkojnë konform Agjensionit Kombëtar të Kualifikimeve. Prandaj, në ligjëratë do njoftoheni edhe për përparësitë e këtij certifikimi për bursa si Erasmus etj.

Ju presim të bashkoheni dhe të përfitoni nga kjo ligjëratë!