📣WEBINAR “Karriera në ICT” - Celonis prezanton programin e punës praktike “Path to Excellence” / Datë: 15 Mars 2022, (e martë) nga ora 10:00, në Google Meet

09 Mars 2022
SHARE

📣WEBINAR “Karriera në ICT” - Celonis prezanton programin e punës praktike “Path to Excellence” / Datë: 15 Mars 2022, (e martë) nga ora 10:00, në Google Meet
 
 

Të dashur studentë,

Më 15 Mars 2022 (e martë) nga ora 10:00, në  Google MeetQendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" ju fton të bëheni pjesë e sesionit virtual Celonis prezanton programin e punës praktike “Path to Excellence”.

Takoni virtualisht përfaqësuesit e Celonis, dhe përfitoni nga këshillat që do të ofrojnë ata për të kuptuar qasjet drejt mundësive për karrierë në ICT përmes rrëfimeve të suksesshme nga departamenti i burimeve njerëzore dhe mënyrën e aplikimit për programin e punës praktike “Path to Excellence”.

Webinari: “Karriera në ICT”, synon rrjetëzimin dhe  zhvillimin e shkathtësive në aplikimin në programin e punës praktike “Path to Excellence.

Përfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të aplikoni përmes linkut ndërlidhës: https://forms.gle/jCFD9vraSnDN2KhN7

 

Mos harroni të bashkoheni me ne në sesion virtual!

 

Klikoni në linkun ndërlidhës:

meet.google.com/mgb-ygfn-iub

 

Instaloni aplikacionin Google Meet në paisjen tuaj elektronike.

 

 RUAJE DATËN!