Hapet konkurs plotësues për pranim të studentëve të rinj në studime themelore

31 Gusht 2023
SHARE

Universiteti i Prishtinës ka vend për ty! 

Apliko në konkursin plotësues për studime themelore në Universitetin e Prishtinës, në dhjetëra programe studimore atraktive që ofrohen për ju.

Aplikimi nis nga sot dhe do të jetë i hapur deri më datë 7 shtator 2023.

Në kuadër të FIM janë këto programe:

Për informatat e përgjithshme rreth konkursit, kriteret, programet studimore dhe të tjera informata, klikoni KËTU.

Vërejtje: Provimi pranues do të mbahet nga lënda MATEMATIKË më datën 12.09.2023 nga ora 09:00 - 11:00, të paraqiteni 30 minuta para fillimit të provimit.

Suksese Maturantë!

#BehuUP