• Mirësevini në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike!

    HISTORIKU

     

     

Buletini i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë të nevojave të njësive akademike të UP-së sipas konkursit nr. prot. 1/505, dt. 25.05.2018

Buletini i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë të nevojave të njësive akademike të UP-së sipas konkursit nr. prot. 1/...

Më shumë

Njoftim për rihapjen e SEMS per paraqitje te provimeve

Për shkak të numrit të madh të kërkesave nga studentët dhe afatet shume afer njeri tjetrit të Hënën më 18.06.2018 do të rihapet SEMS për paraqitje të provimeve prej ores 08:00 deri 16:00.

Më shumë

Konkurs për pranimin e 15 zyrtarëve të logjistikës nga data 21.6.2018 deri me datën 20.7.2018 në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës për vitin 2018

Konkurs për pranimin e 15 zyrtarëve të logjistikës nga data 21.6.2018 deri me datën 20.7.2018 në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës për vitin 2018, mund ta gjeni më poshtë
Më shumë

Projekti “Autotronic DP” i financuar nga HERAS

Studentet e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, të nivelit Bachelor, drejtimi Mekatronikë, me datën 06.06.2018, prezentuan para përfaqesuesëve të HERAS  (Higher Education...

Më shumë

Njoftim për test nga Elektroteknika

Testi i dyte nga lënda Elektroteknika do të mbahet më daten 14.06.2018 në ora 13:00.

Profesori lëndës,

Më shumë