Afati i provimeve Nëntor 2020

25 Nëntor 2020
SHARE

Afati i provimeve Nëntor 2020 mbahet në datat 11.12.2020 provimet e semestrave tek dhe 18.12.2020 provimet e semestrave çift.
Të gjitha provimet fillojnë në ora 10:00.

Paraqitja e provimeve bëhet në datat  30.11.2020 - 04.12.2020 ora 16:00. Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.

Në termine tjera nuk mund të mbahen provime për shkak te lirimit te hapësirave për dy Fakultetet tjera FIEK dhe FN.   

Provimet do të organizohen duke respektuar rekomandimet dhe udhëzimet e IKSHP, duke përdorur maskat dhe ruajtur distancën fizike 1.5 - 2m, nga ana e studentëve dhe personeli akademik.