NJOFTIM PËR STUDENTËT E RINJ, RRETH QASJES NË SEMS DHE NË E-MAIL ADRESËN STUDENTORE

19 Nëntor 2020
SHARE

Të dashur studentë,

Universitetit i i Prishtinës ka përpiluar disa hapa udhëzuese së si të qaseni në SEMS dhe në e-mailin studentor. Për të i kryer këto procedura, ju lusim që të ndiqni hapat në vijim:

Për të i kryer këto procedura, ju lusim që të ndiqni hapat në vijim:

1. Numrin e ID-së dhe e-mail adresën tuaj studentore mund ta gjeni duke klikuar në linkun në vijim: https://studenti.uni-pr.edu/FindId duke ofruar të dhënat që kërkohen.

2. Në SEMS mund të kyçeni përmes linkut: https://notimi.uni-pr.edu duke përdorur kredencialet si në foto:2. E-mailin duhet ta hapni në linkun: https://mail.uni-pr.edu dhe të qaseni duke përdorur emailin studentor tuajin, të cilin e keni marrë nga SEMS-i. Ndërsa si fjalëkalim (password) duhet të përdorni numrin tuaj personal. 

Numrin e ID-së mund ta gjeni në listat e ndara sipas fakulteteve duke klikuar këtu.

Për të parë mënyrën se si regjistrohen lëndët klinkoni këtu.

Në rast kur ndonjëra nga këto qasje nuk ju funksionon, ju mund të na kontaktoni duke na shkruar në e-mail adresën: [email protected]