Njoftim nga lëndët Detalet e makinave dhe Detalet e makinave 1

12 Nëntor 2020
SHARE

Njoftohen studentët e vitit të dytë (të gjitha Programet) se shtyhet për një javë mbajtja e Testit të parë nga:

- Detalet e makinave, dhe
- Detalet e makinave 1.

Ky test do të mbahet me 20.11.2020 në orën 10,00.

Prishtinë, 12.11.2020                                                      Arsimtari i lëndëve
                                                                                      Prof.dr. Azem Kyçyku