Lajmërohen studentët se mësimi për Vitin I Master fillon me datën 16.11.2020, e Hënë

11 Nëntor 2020
SHARE

Në mësim marrin pjese studentët që jane pranuar ne afatin e konkursit, dhe studentet perserites. Mësimi përmban Ligjerata dhe ushtrime. Mesimi mbahet online në platformen Google Meet. Secili student duhet të kete email te tij zyrtar  @student.uni-pr.edu. Nese ende nuk e ka e-mail zyrtar, do te ftohet ne email privat.
Profesoret dhe asistentet do te bejne ftesen te secili student.  
Studentet e pranuar duhet te regjistrojne Semestrin I me kohe, sepse me vone ftesat behen vetem per studentet qe regjistrohen ne SEMS.

Orari është i publikuar në vegzën:

Orari i mësimit