Njoftim për mundësi aplikimi në: Internship Programme of German Business 2021

19 Tetor 2020
SHARE

Të nderuar student
Përmes këtij njoftimi ju informoj se është hapur mundësia për aplikim për punë praktike në Gjermani.
Gjenerata e ardhshme e kandidatëve që do të fitojnë bursën, do e fillojë praktikën më 1 Korrik 2021. Thirrja për aplikime vazhdon të jetë e hapur nga 1 Tetori 2020 deri më 16 Nëntor 2020. Studentët mund të informohen për benefitet që ka ky program dhe për procedurën e aplikimit në faqen e internetit: www.stipendienprogramm.org

Posteri Anglisht