Afati i provimeve - Nëntor 2021

19 Nëntor 2021
SHARE

Afati i provimeve Nëntor 2021 mbahet në Dhjetor, në datat 03.12.2021 dhe 10.12.2021. Të gjitha provimet fillojnë në ora 10:00.
Më 03.12.2021 mbahen provimet e semestrave tek, ndërsa me 10.12.2021 mbahen provimet e semestrave çift.

Paraqitja e provimeve bëhet në datat 22.11 - 29.11.2021. Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.
 

Provimet do të organizohen duke respektuar rekomandimet dhe udhëzimet e IKSHP për masat kundër pandemisë.

Për studentat që paraqesin provimin për të dytën e herë e më shumë, lexoni Udhëzimi administrativ 09/2021

Njoftim për studentët absolvent
Afati i absolventëve do të mbahet në dhjetor me datë 24.12.2021

Nga Dekanati,