Afati i provimeve - Prill 2021

19 Prill 2021
SHARE

Afati i provimeve mbahet me datat 30.04. dhe 07.05 2021.

Te gjitha provimet fillojnë në ora 10:00.

Me 30.04.2021 (e premte) mbahen provimet e semestrave çift , ndersa me  07.05 2021 (e premte) mbahen provimet e semestrave tek.

Paraqitja e provimeve nga studentet behet ne datat 21.04.2021 - 27.04.2021.
Studentët mund të paraqesin jo më shumë se dy provime.

Edhe për këtë afat vlejnë rregullat e kujdesit në situatë të pandemisë: studentët dhe kujdestarët në provime duhet të jenë të furnizuar me maska dhe doreza.
Duhet respektuar distanca gjatë vendosjes në salla të provimeve sipas vendimeve të IKSHP.