Njoftim për punë praktike nga METAL-IN sh.p.k.

14 Prill 2021
SHARE

Kompania METAL IN sh.p.k Prishtinë e cila është specializuar për prodhimin e rrjetave metalike dhe mbajtësve për monta për ndërtimtari ofron mundësinë për praktikë profesionale për studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike – Profili Mekatronikë.

Studentët e interesuar mund të na kontaktojnë në këto adresa:

Adresa: Llapnasellë - Prishtinë

Tel:          +383 44 399 556

@ :          [email protected]

Me respekt,

Drejtori: Nexhmi Lahu, Ekonomist i dipl.