Ftesë për pjesëmarrje: "KarrieraUP" -këshilla dhe rrjetëzim me punëdhënësit

18 Nëntor 2021
SHARE

Të nderuar studentë dhe të diplomuar të UP-së,


Ju interesojnë kriteret e tregut të punës në fushën e studimit Tuaj?
Dëshironi të dini më shumë për përgatitjen e mirëfilltë të dokumenteve për aplikim? Ju intereson çfarë vlerësojnë punëdhënësit në intervistë pune?

Tako virtualisht drejtorët ekzekutiv dhe menaxherët e burimeve njerëzore të nëntë institucioneve pjesëmarrëse dhe përfito nga këshillat që do të ofrojnë ata për përgatitjen Tuaj sa më të mirë për tregun e punës.

Kur: 23 – 25 nëntor 2021
Ku: në platformën “Meet”


Kuptoni çfarë të përfshini në CV kur nuk keni përvoje pune, cfarë e përbën një letër motivimi të mirë, sjelljet korrekte gjatë intervistës dhe pergatitjet e nevojshme, ndikimi në punësim i postimeve Tuaja në rrjete sociale, rëndësia e vullnetarizmit dhe punës praktike, kriteret e tregut të punës, shembuj konkret nga puna e punëdhënësve me punëkërkues e gjithashtu edhe storie suksesi.

 

Konfirmoni pjesëmarrjen duke plotësuar format e aplikimit të cekura tek emri i institucionit pjesëmarrës.

 

Afati për aplikim: 21 nëntor 2021

 

 

Institucioni

Data/ koha dhe linku i aplikimit

 

Alexander Chapman

Znj.Anila Hajdari

Menaxhere e Burimeve Njerëzore dhe zbulimin e talentëve

23 nëntor 2021 (e marte)

10:00-11:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1WTGJ-5jzUL3JEYZZeKCZE6T521cBe1EIA2dpxeklYEw/edit?usp=sharing

 

Trepharm

Znj.Arlinda Vlasolli

Menaxhere e Departamentit të Burimeve Njerëzore

                                                           23 nëntor 2021 (e marte)

13:00-14:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1fyfUrDKgBXKlIUWeMIjteYrIOhODgUzxbKiDsFx2GIg/edit?usp=sharing

 

BKT

z. Valmir Zekaj

Ndihmës menaxher në Departamentin e Burimeve Njerëzore

23 nëntor 2021 (e marte)

15:00-16:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1lVzyr1KIcTunCOL0Euw4UiCWOahQErpLZewq21H-C_U/edit?usp=sharing

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

z. Lamir Thaçi

Zyra për Informim

 

24 nëntor 2021 (e mërkurë)

10:00-11:00h

                

https://docs.google.com/forms/d/1qTZ4lXhLykA-t91f9sgIyv5Mct-TPlP1FNGGFGQWdJo/edit?usp=sharing

 

Teach for Kosova

z. Samir Shahini

Drejtor menaxhues

24 nëntor 2021 (e mërkurë)

13:00-14:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1e51B_aoWGVtilhEPAimm6UTf3P3I0dITQWpPP6MPzPs/edit?usp=sharing

              

TEB

Znj. Teuta Abdullahu Bunjaku

Menaxhere e Departamentit të Burimeve Njerëzore

 

24 nëntor 2021 (e mërkurë)

15:00-16:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1l4PpkOmYI3m3M6vXJRKuiiTTCtuw4mZ3bwpuLdwmT0w/edit?usp=sharing

 

RTK

Znj.Ilire Zajmi

Qendra e Trajnimeve në RTK

25 nëntor 2021 (e enjte)

10:00-11:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1jV7JXqUGXxhkOcg-C6x0Xm5nXUfE283c0CpLfe14t6M/edit?usp=sharing

 

Meridian

z. Abdylkerim Ratkoceri

Menaxher i Departamentit të Burimeve Njerëzore

25 nëntor  2021 (e enjte)

13:00-14:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1cNRe22bdsI7V9FXh_HSwAJtizoJOeh61XIWRz5uq-GA/edit?usp=sharing

Deloitte

Znj.Fahrije Osmani

Menaxhere e Departamentit të Burimeve Njerëzore

25 nëntor 2021 (e enjte)

15:00-16:00h

 

https://docs.google.com/forms/d/1r7IccmE3ahS2mFvY0zlvF0Zx2RzexU2ZV3vB-bCsAMA/edit?usp=sharing