Regjistro studimet në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe fito bursë nga MASHTI 1000 euro në vit

16 Gusht 2021
SHARE

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka shpallë thirrje publike për mbështetje financiare për studentet vajza/gra në fushat e Shkencës, Teknologjisë, Inxhinierisë dhe Matematikës (apo STEM në gjuhën angleze) të arsimit të lartë në Kosovë.

Për më shumë kliko KËTU.