Afati i provimeve - Qershor 2021

25 Maj 2021
SHARE

Afati i provimeve - Qershor 2021

Afati i provimeve mbahet prej 3 Qershor deri 3 Korrik 2021.

Studentët paraqesin provimet në mes të datave 25.05 - 01.06.2021.  

Studentët të përcjellin afatin e provimeve për ndonjë ndryshim eventual.

Edhe për këtë afat vlejnë rregullat e kujdesit në situatë të pandemisë: studentët dhe kujdestarët në provime duhet të jenë të furnizuar me maska dhe doreza.
Duhet respektuar distanca gjatë vendosjes në salla të provimeve sipas vendimeve të IKSHP.

 

Orari i provimeve -Afati Qershor 2021_Bachelor

Orari i provimeve - Afati Qershor 2021_Master