Njoftim - Vazhdimi i afatit për regjistrimin e semestrit

02 Nëntor 2021
SHARE

1.      Afati për regjistrim të semestrave për studentët të cilët janë transferuar në nivelin Baçelor,  për studentët e vitit të parë-përseritës në nivelin baçelor si dhe për të gjithë studentët e vitit të parë në nivelin e studimeve Master, do jetë i hapur deri më datë 05.11.2021, kjo për faktin se me datë 05.11.2021 duhet të futen të dhënat në SMIAL.

2.      Për studentë të vitit II e më lartë në tri nivelet e studimeve, afati për regjistrim të semestrit dimëror dhe për kryerjen e obligimeve të bartura nga vitet paraprake do të vazhdohet deri më datë 12.11.2021 në ora 15.30.