Apliko për studime master në Universitetin e Prishtinës

18 Tetor 2021
SHARE

Apliko për studime master në Universitetin e Prishtinës!

Sot Universiteti i Prishtinës e shpall të hapur afatin e II-të të konkursit për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve master, për vitin akademik 2021-22.

Përmes këtij konkursi, 569 studentë mund të i bashkohen UP-së, në programet studimore të 14 njësive akademike.

Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar KËTU.

Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 23 tetor 2021, në orën 13:00.