Njoftim për punë nga Autopasion

16 Korrik 2021
SHARE

Pozita: Menaxher i Pjesëve të autoveturave, vajra lubrifikante.

Per aplikacione ose CV, ju lutem dergojini ne e-mail adresa: [email protected]

Ne Subject te shenohet: FIM

Numer kontaktues: 045 50 40 90

Ne kemi nevoj 2-3 student/e të dalluar, mundësisht apsolvent.

Perparesi do te kishin student qe jane afer Prishtines, Prizrenit dhe Pejes pasiqe ne keto qytete jemi prezent me magazinat tona.