Njoftim - ID kartelat dhe çasja në SEMS për studentët e rinj

05 Tetor 2023
SHARE

Të nderuar studentë,

  • ID kartelat (afati i parë) mund ti merrni tek referneti përkatës ( aty ku i keni dorëzuar dokumentet) prej orës 10:00 deri 12:00 dhe 13:00 deri 15:00, sa i përket studentëve që janë pranuar në afatin plotësues do të lajmëroheni me kohë.
  •  Çasja ne SEMS bëhet përmes https://studenti.uni-pr.edu/Account/Login

Tek përdoruesi shkruani: Numrin e ID-së
Fjalëkalimi: Numri personal ( pasi të qaseni jepni një fjalëkalim të rinj që të qaseni për tjera herë)

  • Manuali për regjistrim të lëndëve e gjeni duke klikuar KËTU.
  • Ndërsa për studentat e afatit plotësues që nuk e dijnë numrin e ID të qasen në këtë link https://studenti.uni-pr.edu/FindId e gjejn numrin e ID-së dhe pastaj i regjistrojnë lëndët.

Suksese !