World Web3 Metaverse

07 Gusht 2023
SHARE

📢 #WW3M -World Web3 Metaverse po vjen, në ITP Prizren 🌍🚀

Me datë 25-27 gusht do të kemi një ngjarje të jashtëzakonshme në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren. 🎉✨ Ky event do të sjellë bashkë të gjithë, sipërmarrësit vizionarë dhe entuziastët e teknologjisë nga të gjitha këndet e vendeve të Ballkanit për të eksploruar potencialin e Web3 dhe metaverse. 💡

🤝 Kjo bëhet në bashkëpunim me Gold Ventures Investment, ITP Prizren, GIZ Kosovo, DTC dhe Startup Live Global!

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të marrë mentorim 1:1, për të marrë pjesë në seminare/masterclasses e trajnime. Fituesi i vendit të parë do t'i bashkohet eventit final në Vjenë në dhjetor, dhe pjesa më e mirë? Është e gjitha FALAS! 

Bashkohuni me ne në kete ngjarje te jashtezakonshme 

Aplikimi eshte i hapur deri më 13.08.2023 👉 https://www.startuplive.org/event/prizren/

Kjo ngjarje financohet nga Qeveria Gjermane, realizohet nga GIZ dhe bashkëorganizohet nga ITP Prizren dhe DTC.

#Web3 #Metaverse #Innovation #TechRevolution #startuplive #ww3m #ww3mprizren #gaming #VR #balkan #ceeregion # #future #blockchain #technology #experience #training #tech #event #investment #startup #networking #entrepreneurs #startups #partnerships #opportunities