Njoftim për punësim nga Auto Pasion

12 Shtator 2022
SHARE

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore.

Autopasion Shpk shpallë 1 vend të lirë Pune për qytetin e PRISHTINËS:

 

POZITA:  

  • Asistente e porosive – Autopjesë (pozitë për femra)

Kualifikimet e kërkuara: 

  • Të ketë të përfunduar apo apsolvente në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike;
  • Të ketë integritet personal;
  • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
  • Shkathtësi komunikuese;
  • E gatshëme që të punoj si pjesë e ekipit;
  • E gatshëme të punoj nën presion të punës;
  • Të jetë fleksibile;
  • Të jetë banore e PRISHTINËS

Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

 

Vërejtje:

CV-të dërgohën me FOTO dhe përmes e-mail adreses: [email protected]

Në “SUBJECT” të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

(Nëse nuk përfillen kushtet e mësipërme, nuk do të shqyrtohet aplikimi)