Njoftim mortor

19 Janar 2022
SHARE

Me 17. 01. 2022 u nda nga ne ish-Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, Prof. Dr. Rifat Gjota (05.05.1939 -17.01.2022)
Për më shumë se tridhjetë vite Profesor Gjota ka dhënë kontribut si mësimdhënës i FIEK-ut por një kohë të gjatë kontribuojë edhe në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike si profesor i lëndës Elektroteknika.

Profesori Rifat Gjota gjithmonë do të mbetet shumë i respektuar nga studentët dhe i gjithë personeli i FIM-së, shembull i shkencëtarit të të gjitha kohërave. 

Ngushëllime familjes dhe miqve të Profesorit Gjota.

 

Dekani i FIM-së  
Prof. Dr. Ahmet Shala