Tërheqja e ID kartelave për gjeneratën 2021/2022 - Master

10 Nëntor 2021
SHARE

Ftohen studentët e gjeneratës 2021/2022 - MSc. Afatit I dhe II-të se munden me i tërheq ID kartelat tek shërbimi i studentëve (sipas programeve)  me datë 11.11.2021 me fillim nga ora 10:00 deri 12:00 dhe 13:00 deri 15:00.